رشد 13/5 درصدی معاملات مسکن، استقبال از صندوق پسانداز مسکن یکم ، تمایل به رهن کامل خانه و رهاکردن بازار مسکن توسط سرمایهگذاران از مهمترین خبرهای بازار مسکن در آخرین هفته مهرماه هستند:
-
مهمترین خبرهای بازار مسکن ؛ رشد ۱۳/۵ درصدی معاملات مسکن در تهران
تسنیم – بر اساس آمار سامانه املاک و مستغلات حجم معاملات خرید و فروش شهر تهران مهر ۹۶ در مقایسه با مهر سال ۹۵ حدود ۱۳/۵ درصد افزایش و معاملات اجاره مسکن ۱۳ درصد کاهش یافته است. طی مدت یاد شده در سطح کشور ۳۳ هزار و ۴۶۸ قرارداد خرید و فروش و ۳۶ هزار و ۸۷۴ قرارداد اجاره در سامانه کد رهگیری ثبت شد. این در حالی است که سال گذشته در ۲۳ روز مهرماه ۳۲ هزار و ۹۸۷ قرارداد خرید و فروش و ۳۹ هزار و ۶۶۴ قرارداد اجاره در بنگاههای املاک سراسر کشور ثبت شده بود. بیشتر بخوانید…
-
مهمترین خبرهای بازار مسکن ؛ استقبال از صندوق پسانداز مسکن یکم
تجارت نیوز – دبیر کانون سراسری انبوهسازان گفت: صندوق پسانداز مسکن یکم توانسته است تعداد زیادی از متقاضیان خرید مسکن هم در تهران و هم در شهرهای مختلف را برای خرید مسکن وارد بازار کند که با توجه به اثرگذار بودن این تسهیلات در قدرت خرید خانوارها، استقبال خوبی از این صندوق به خصوص در دیگر شهرها شده است. وی افزود: اگر امکان ایجاد رقابت میان بانکها و تنوع در اعطای تسهیلات مختلف بخش مسکن وجود داشت، مطمئنا چنین استقبالی از افتتاح حساب در صندوق پسانداز مسکن یکم نمیشد.
در همین رابطه بخوانید: |
مهمترین خبرهای بازار مسکن ؛ تمایل دوباره موجران به رهن کامل در بازار مسکن
اقتصاد نیوز – بازار اجاره مسکن در آخرین روزهای مهرماه با افزایش عرضه فایلهای رهن کامل مواجه شد. در حالی که از ابتدای تابستان سال گذشته، همزمان با کاهش نرخ سود سپردههای بانکی، فایلهای رهن کامل در بازار اجاره مسکن کمیاب شد هماکنون با اتمام فصل طلایی جابهجاییها و نزدیک شدن اولین ماه از فصل پاییز به روزهای پایانی، حجم قابل توجهی از فایلهای اجاره با شرایط رهن کامل برای متقاضیان این واحدها قابل دسترس شده است.
مهمترین خبرهای بازار مسکن ؛ سرمایه گذاران حوزه مسکن را رها کرده اند
افکار نیوز – رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران مرکز گفت: با رکود موجود در بخش مسکن سرمایهگذاران پولهای خود را از این بازار بیرون کشیدهاند. اکنون که نرخ بهره به صورت دستوری پایین آمده، این خوشبینی ایجاد شده که کاهش نرخ سود بانکی گشایش دهنده است، اما بهبود شرایط با کاهش نرخ سود بانکی باید از یک چارچوب منطقی تبعیت کند. اگر نقدینگی در جهت اجرای طرحهای عمرانی هزینه شود، باعث رشد اقتصادی میگردد. اما این نقدینگی حاصل افزایش هزینههای جاری دولت است، که این امر وضع را بدتر میکند.