شاید تا به حال از خود پرسیده باشید که اسبابکشی خانه با اثاثکشی چه تفاوتی دارد؟ شایدم تاکنون نمیدانستید که با اسبابکشی و اثاثکشی منزل دو واژهای هستند که دارای تفاوت معنایی ظریفی اند. بسیاری از ما از واژههای اسبابکشی و اثاثکشی منزل به جای یکدیگر استفاده میکنیم و آنها را معادل یکدیگر میدانیم؛ اما این دو واژه با یکدیگر تفاوت دارند. کلمهی اسبابکشی به معنای حمل و نقل اثاث منزل، اسباب و لوازم زندگی از خانهای به خانهی دیگر است.
در حالی که اثاثکشی منزل به معنای رختخانه و برخی از وسیلههای خانگی و اداری و عمومی است. اگرچه استفاده از عبارت اثاثکشی منزل در بین مردم بیشتر رایج است اما بهتر است واژهی دقیقتر را به علت تفاوت معنایی بکار ببریم. بستهبندی وسایل ، محافظت از وسایل شکستنی و … بسیار مهم است.
وقتی میخواهید اسبابکشی کنید و وارد خانهی جدید خود شوید، قطعاً دوست دارید که لوازم گرانقیمت و سنگین و وسایل شکستنی منزل آسیبی ندیده باشند. بدون اقدامات احتیاطی مناسب، چوب کنارهی وسایل چوبی ممکن است کنده شود، اثاث یا لوازم داخلی خراش ببینند و لوازم شیشهای بشکنند. نحوه بستهبندی وسایل و همچنین نحوهی حمل وسایل شکستنی برای محافظت از لوازم در طول هر مرحلهی اثاثکشی منزل مهم است.
خوشبختانه، با کمی تجهیزات و برخی از ترفندهای راحت، میتوانید وسایل شکننده و سنگین خود را بدون هیچگونه آسیبی جابهجا کنید. برنامهریزی، نظم دادن و دوراندیشی کمک خواهد کرد از مشکلات هنگام اسباب کشی راحت شوید.
در همین رابطه بخوانید: |
در اسبابکشی خانه وسایل منزل را تمیز کنید
در ادامه، نکاتی دربارهی نحوه بستهبندی وسایل و اسبابکشی خانه هنگام نقل مکان به یک خانهی جدید ذکر میکنیم که توصیه میشود آنها را رعایت کنید.
قبل از اینکه وسایل منزل را بستهبندی کنید زمانی را به تمیز کردن و گردگیری وسایل اختصاص دهید. آشغال و زبالههای دیگر ممکن است در طول فرایند اسبابکشی منزل به سطوح سخت خراش وارد کنند. تمیز کردن اسباب و وسایل قبل از نقل مکان باعث میشود که به گردگیری وسایل در خانهی جدید نیاز نداشته باشید.
هرگونه دستگیره، چرخ و یا دستهی کشو را از وسایل منزل جدا کنید. کشوهای کمد و میز را در آورید و دیگر اقلام درون آنها را بستهبندی کنید. این کار به شما فضای اضافی هنگام جابهجا کردن وسایل سنگین میدهد.
در اسبابکشی خانه چیزهایی که لازم ندارید را دور بریزید
یکی از توصیههای مهم در طول اسبابکشی خانه این است که چیزهایی که لازم ندارید را پیدا کرده و دور بیندازید. بسیاری از ما همیشه بدون دلیل مشخصی در خانههای خود اشیاء و لوازمی را در خانه نگهداری میکنیم که هرگز به آنها نیاز نداریم و یا سالهاست که استفاده نکردهایم. این اشیاء و لوازم بدردنخور فقط فضا را اشغال کرده و ممکن است هنگام حمل وسایل شکستنی سر راه ما قرار بگیرند و به شکسته شدن وسایل و آسیب به وسایل قیمتی منجر شوند و در اسباب کشی خلل ایجاد کنند.
کتابهایی که لازم ندارید را در یک جعبه قرار دهید و به نزدیکترین کتابفروشی ببرید و بفروشید یا به دوستان خود ببخشید. وسایل کهنه و خراب، لباسها و کفشهای قدیمی خود را که سالهاست نپوشیدهاید نیز دور بیندازید. چرا که این کار کمک میکند فرایند اسبابکشی و بستهبندی سریعتر و آسانتر انجام شود.
تجهیزات لازم برای بستهبندی را جمعآوری کنید
اسبابکشی خانه با بستهبندی وسایل شروع میشود و اگر تجهیزات لازم را نداشته باشید و نحوه بستهبندی وسایل را ندانید و به موقع وسایل را بستهبندی نکنید، بسیار اذیت میشوید. قبل از شروع، مطمئن شوید که تمام تجهیزات لازم برای بستهبندی را در اختیار دارید. همهی چیزهایی که برای بستهبندی و محافظت از اموال خود قبل از هرگونه اسبابکشی نیاز دارید عبارتاند از: ظروف با اندازههای مختلف، جعبه مقوایی و یا ظروف پلاستیکی، نوارچسب بستهبندی، مارکر سیاه، نوار و چسب تفنگی، (پوشش بستهبندی حبابدار، روزنامه، کاغذ بستهبندی) و پتوهای مخصوص اسبابکشی خانه، قیچی، کیسههای پلاستیکی زیپدار برای پیچ و مهره و ابزارهایی برای جدا کردن اقلام بزرگ.
سرمایهگذاری روی تجهیزات بیشتر تضمین خواهد کرد نقلمکان شما به یک منزل جدید بیعیب و نقص خواهد بود.
یک جعبه از اقلام ضروری را بستهبندی کنید. شما باید این کار را صبح و یا شب قبل از نقلمکان انجام دهید. جعبه باید شامل اقلام ضروری حمام مانند خمیر دندان، شامپو، صابون، دستمال، پرده، حوله و همچنین هرگونه ملزومات شبانه مانند روتختی، پتو، بالش و لباسخواب باشد
قبل از اسبابکشی قطعات وسایل را از هم جدا کنید
در صورت امکان، قطعات وسایل را به طور کامل از هم جدا کنید. پایههای میز و نیمکت را جدا کنید. متکا و چارچوبهای تختخواب را کاملاً از هم جدا کنید. به طور خلاصه، اگر یک قطعه از اسباب منزل را میتوان به راحتی جدا کرد این کار را انجام دهید. با این کار جابهجا کردن و حمل وسایل شکستنی راحتتر خواهد بود و از آسیبهای ناشی از خوردن به چارچوبهای در و دیوار جلوگیری میکند. همچنین نحوه بستهبندی وسایل در کامیون اسبابکشی خانه راحتتر میشود. نکات زیر را به خاطر بسپارید:
در صورت امکان همیشه از دفترچه راهنمای وسایل برای مشاهدهی نحوهی جدا کردن قطعات اثاثیهی منزل استفاده کنید.
از کیسههای پلاستیکی بدون منفذ برای نگهداری پیچ و مهرههای هر قطعه از وسایل استفاده کنید.
کیسههای وسایل را برای جلوگیری از گم شدن هر قطعه وسیله یا فلز بستهبندی کنید.
اگر جعبههای اصلی وسایل الکترونیک را دارید از خود آنها استفاده کنید.
اگر یک وسیله قطعات زیادی دارد، از نوارچسب کاغذی و یک مارکر استفاده کنید تا بدانید هر قطعه در کدام جعبه یا کیسه قرار دارد.
در اسبابکشی خانه از وسایل شکستنی و قیمتی محافظت کنید
جدای از این مسئله که چه کسی به شما در اسبابکشی خانه کمک میکند گاهی اوقات اتفاقاتی رخ میدهد. با محافظت از ظروف، مجسمه، ظروف، آثار هنری و اشیای با ارزش دیگر هنگام بستهبندی و احتیاط هنگام حمل وسایل شکستنی و قیمتی، از شکسته شدن وسایل جلوگیری میکنید. وسایل بستهبندی را بسته به بودجهی خود انتخاب کنید. شاید ارزانترین لوازمی که میتوانید پیدا کنید، روزنامه است. استفاده از روزنامه عالی است زیرا صفحات روزنامه اندازهی مناسبی برای بسیاری از اشیاء دارند و میتوان آن را بدون هزینه در بسیاری از مکانها پیدا کرد.
پوشش پلاستیکی حبابدار و ورقهای پلاستیکی نیز دو نمونه از بهترین ابزارهایی است که به هنگام اسبابکشی خانه در اختیار دارید. از پوشش پلاستیکی حبابدار برای حفاظت از قطعات چوبی ظریف استفاده کنید. بستهبندیهای پلاستیکی و یا پوششهای مبل برای حفاظت از وسایلی مثل مبلمان استفاده شود. در صورت لزوم، پتوهای کهنه و یا پتوهای مخصوص بستهبندی را به کار ببرید.
استفاده از ورقهای مقوایی شیاردار در بین قطعههای چوبی ایدهی خوبی است. این نوع وسایل بستهبندی و نحوه بسته بندی وسایل باعث حفاظت بیشتر از وسایل چوبی شده و از خراش یا خطخوردگی هنگام جابهجا کردن وسایل درون کامیون جلوگیری میکند. پوشش پلاستیکی حبابدار برای حفاظت از نوک میز شیشهای و آینهها و همچنین حمل وسایل شکستنی ایدهآل است. به گوشه و کنارهای شیشه و آینهها توجه کنید. وسایل را بین دو ورقه مقوای راهراه جای دهید.
ظرفها را بصورت افقی درون جعبه قرار ندهید. در عوض، بشقابها و کاسههای خود را در کاغذهای بستهبندی بپیچانید و به آرامی در دو طرف یک جعبه قرار دهید و سپس فضاهای خالی را با پوشش پلاستیکی حبابدار پر کنید تا هنگام حمل وسایل شکستنی این چنینی از ترکخوردگی و شکستن آنها جلوگیری شود.
روی جعبهها برچسب بزنید
از اتیکت برای نوشتن محتویات داخل هر جعبه بر روی جعبهها و کنارههای آنها استفاده کنید. این کار کمک میکند خیلی راحت وسایل را پیدا کنید و برای مثال، چون حمل وسایل شکستنی باید با احتیاط انجام شود حتماً روی جعبههای حاوی وسایل قیمتی و ظروف شکستنی عبارت «شکستنی است» را قید کنید. این کار به حمل با احتیاط وسایل شکستنی، بار زدن سریعتر وسایل در کامیون و پیدا کردن راحتتر وسایل در خانه جدید کمک زیادی میکند.
در اسبابکشی خانه ابتدا سنگینترین و بزرگترین وسایل را در کامیون قرار دهید
برای اسبابکشی خانه، باید نحوه بستهبندی وسایل و چیدن جعبهها در کامیون را هم بدانید وسایل سنگین و بزرگ شامل لوازمخانگی از قبیل اجاقگاز، ماشین لباسشویی، یخچال و ماشین ظرفشویی و هر وسیلهی دیگری است که به بیش از دو نفر برای حمل آن نیاز دارد. این اقلام باید قبل از هر چیز دیگری در کامیون بارگذاری شوند. اقلام را به صورت عمودی نگهدارید و مطمئن شوید که با قرار دادن اشیاء سنگین در جهت مخالف تعادل ایجاد کردهاید.
در اسبابکشی خانه بزرگترین و سنگینترین جعبهها را بار دهید
نحوه بستهبندی وسایل در کامیون به این صورت است که ابتدا جعبهها را بالای لوازم خانگی و وسایل سنگین قرار دهید و مطمئن شوید که هرگونه فضای خالی زیر میزها و روی صندلیها را پر کردهاید. قبل از حمل جعبهها مطمئن شوید که هیچگونه وسیله شکستنی درون آنها نیست.
در اسبابکشی خانه جعبههای سبکتر را روی جعبههای سنگینتر بگذارید
حتماً سبکترین جعبهها را بالای جعبههای سنگین قرار دهید. سعی کنید جعبهها را تا جایی که به بالای کامیون میرسند به ردیف بچینید. فضای بین بالای جعبه و سقف کامیون را باید با اقلام نرمی مانند کیسههای زباله پر از لباس، ملافه و ملحفه پر کرد.
در مرحلهی بعد اسبابکشی خانه وسایل شکستنی را قرار دهید
هنگام اسبابکشی خانه حتماً مطمئن شوید که وسایل شکستنی محکم بستهبندی شده و در جای خود قرار گرفتهاند و در طی حمل و نقل تکان نمیخورند. بهترین نقطه برای قرار دادن اقلام شکستنی بستهبندیشده، فضای خالی مانند زیر پایههای میز و صندلی است.
شاید تا به حال از خود پرسیده باشید که اسبابکشی خانه با اثاثکشی چه تفاوتی دارد؟ شایدم تاکنون نمیدانستید که با اسبابکشی و اثاثکشی منزل دو واژهای هستند که دارای تفاوت معنایی ظریفی اند. |
در اسبابکشی خانه فضاهای خالی کامیون را پر کنید
آخرین اقلامی که باید حمل شوند چیزهایی است که میتواند فضاهای خالی بین وسایل را پر کرده و هر چیزی به جز وسایل شکستنی را شامل میشود از جمله کیسههای پر از لباس، ملحفه، پتو، حوله، چوبلباسی، وسایل مثل چکمه و کفش و هر چیزی که در طی جابهجا کردن و اسبابکشی نمیشکنند.
در نهایت، سعی کنید هنگام اسبابکشی خانه، با رعایت نکات و توصیهها درباره نحوه بستهبندی وسایل از شکسته شدن و آسیب رسیدن به وسایل خود بکاهید و یک اسبابکشی راحت و سریع داشته باشید.
ممنونم
تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین
سایت ها هستید.