موفقیت شغلی

مشاور املاک چه کار کند تا خریداران دچار پشیمانی از خرید خانه نشوند؟

پشیمانی از خرید خانه

 

بررسی‌ها نشان داده است که افرادی که اقدام به خرید خانه می‌کنند، تمایل دارند پس از خرید، رضایتی کامل از فرآیند خرید خود داشته باشند. پشیمانی از خرید خانه امکان دارد برای مشتری هر مشاور املاک اتفاق بی‌افتد. اما مشاور املاک چگونه می‌تواند جلوی این اتفاق را بگیرد؟

به همین دلیل هم بسیاری از خریداران از هزینه‌های جانبی خود در زندگی کم می‌کنند یا سایر دارایی‌های خود را خرج می‌کنند تا به خانه‌ای بروند که مورد علاقه آنها است و پس از خرید پشیمان نخواهند شد. اما با این حال خرید خانه در شرایط بسیار خب و با صرف هزینه‌های بالا هم گاهی اوقات با پشیمانی خریداران روبرو می‌شود.

یک پژوهش انجام شده در سال 2019 نشان می‌دهد که حدود 61 درصد از خریداران اظهار کرده‌اند که از خرید خانه خود پشیمان هستند و باید در روند جستجوی خانه تجدید نظر کرده و اصلاحاتی را انجام می‌دادند.

این روزها با فراگیری بیماری COVID-19 بسیاری از خریداران خانه با چالش‌های متعددی در زمینه خرید و فروش روبرو هستند که این موضوعات مانند تورهای مجازی و محدودیت‌های بازدید و غیره باعث شده است که به خوبی نتوانند در ارتباط با یک خانه تصمیم درستی بگیرند. در ادامه با کیلید آکادمی همراه شوید تا در ارتباط با نظرات و ترجیحات خریداران در ارتباط با خرید خانه بیشتر آشنا شویم.

 

پشیمانی از خرید خانه

 

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

خریداران خانه با محدودیت زمانی روبرو هستند

در دوران پاندمی ویروس کرونا در جهان، خریداران خانه مجبور هستند تا میان زمان، پول، انتخاب خانه و غیره تعادلی ایجاد کنند که این موضوع موجب شده تا تنها برای بازدید مناطق محدودی اقدام کنند.

  • بررسی‌ها نشان داده حدود 21 درصد از خریداران مسکن زودتر از موعدی که می‌خواهند خانه بخرند برای جستجو و خرید اقدام می‌کنند و وقت بیشتری در این زمینه اختصاص می‌دهند.
  • حدود 16 درصد از خریداران تمایل دارند که با سرعت بیشتری کار جابجایی به خانه جدید خود را انجام دهند.
  • حدود 13 درصد از خریداران خانه، خانه مورد نظر را تغییر می‌دهند.
  • 12 درصد از خریداران به سراغ مناطق دیگری می‌روند.
  • 11 درصد از خریداران خانه روش‌های متفاوتی را برای تامین هزینه‌های مالی پرداخت خانه خود انتخاب می‌کنند.
  • 10 درصد از خریداران خانه ترجیح می‌دهند که از وام‌های مسکن استفاده کنند.

با این توضیحات نتایج بررسی‌ها نشان داده که اغلب خریداران از مشاوران املاک خود رضایت دارند اما تنها 9 درصد از آنها اعلام کرده‌اند که کاش به سراغ مشاور املاک دیگری می‌رفتند.

پشیمانی از خرید خانه برای خرید اولی‌ها بیشتر است

بررسی‌ها نشان داده احتمالا آن دسته از افرادی که می‌خواهند برای نخستین بار اقدام به خرید خانه کنند، با پدیده پشیمانی از خرید بیشتر روبرو می‌شوند و احتمال این اتفاق برای آنها بیشتر است. در این بررسی‌ها حدود 66 درصد از خریداران اولیه حداقل یک بار در خرید خود تجدید نظر کرده‌اند.

با این حال موضوع تنها به تجربه خریداران محدود نمی‌شود و احساس خریداران نسبت به یک خانه نیز در این میان مهم است. برای مثال اگر خریداری نسبت به یک خانه علاقمند شده باشد در تصمیم خود تجدید نظر نخواهد کرد، البته این موضوع به انتخاب‌های دیگر خریداران و گزینه‌های آنها نیز وابسته است.

 

پشیمانی از خرید خانه

 

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

اغلب خریداران در یک بازه زمانی مشخص خرید می‌کنند

زمانی که خانه برای فروش محدود باشد، این موضوع خریداران را مجبور خواهد کرد که در مدت زمان مشخصی اقدام به خرید خانه کنند. همین موضوع موجب می‌شود تا خریداران اولیه در مقایسه با خریداران باتجربه‌تر با مسائل بیشتری در زمینه خرید و فروش خانه روبرو شوند.

بررسی‌ها نشان داده است که در میان خریداران حدود 82 درصد از آنها که در سنین 18 تا 24 سال بودند، 70 درصد از آنها که در سنین 25 تا 39 سال قرار داشتند، 63 درصد از خریدارانی که در سنین 40 تا 54 سال قرار داشتند، 45 درصدی که در سنین 55 تا 74 سال سن داشتند و 39 درصد از خریدارانی که در سنین بالای 75 سال قرار گرفته بودند، اعلام کرده‌اند که باید در زمینه خرید خانه حداقل یک کار دیگر هم انجام می‌دادند.

آمارهایی که در ارتباط با نحوه رفتار خریداران به دست آمده است نشان می‌دهد که به طور متوسط تمامی رده‌های سنی خریداران حداقل 4 و نیم ماه برای جست و جوی خانه وقت گذاشته‌اند و این در حالی است که خریداران جوان کمی کمتر یعنی حدود یک ماه کمتر از این مقدار، زمان برای خرید خانه اختصاص داده‌اند.

 

 

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

نکات مهم برای جلوگیری پشیمانی از خرید خانه

یک تصویر واقع گرایانه ایجاد کنید: خریدارانی که برای نخستین بار می‌خواهند خانه بخرند به خصوص خریداران جوان، نیاز دارند که در ارتباط با آنچه می‌خرند، قانع شوند. این موضوع زمانی از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شود که بدانید آنها منابع مالی کمتری هم دارند و یا دوست دارند آنچه در نظر دارند به واقعیت نزدیک‌تر باشد. بنابراین ایجاد یک تصویر واقعی و صحیح می‌تواند در تصمیم گیری بهتر خریداران بسیار مفید باشد.

پتانسیل‌های موجود را نشان دهید: بر خلاف آنچه در تبلیغات تلویزیون و غیره نشان داده می‌شود، احتمالا مردم کمتر به چیزهای دیگری فکر می‌کنند و برای این منظور شما بهتر است تحولات مختلف در ارتباط با یک خانه و تغییرات در فضای زندگی را قبل و بعد از تعمیرات و بازسازی به تصویر بکشید.

به ارتباطات بیشتر افراد در محل مورد نظر کمک کنید: اغلب مردم دوست دارند قبل از اقدام به خرید با امکانات و ویژگی‌های یک محل آشنا شوند. شما می‌توانید ارتباطات اجتماعی خریداران را چه به صورت آفلاین و چه به صورت آنلاین بیشتر کنید یا آنها را از نزدیک با این ویژگی‌ها آشنا سازید.

به خریداران انگیزه بدهید: یک مشاور املاک باهوش به خوبی باید بداند که چه چیزی هر مشتری را تشویق می‌کند و برای او ایجاد انگیزه می‌کند. برای این منظور باید بدانید که همه خریداران آنچه در ذهن دارند را نیز به زبان نمی‌آورند و این موضوع را شما می‌توانید در اولین تماس یا در ارتباطات بعدی از آنها جویا شوید و بدانید که چه چیزی را در ظاهر برای خرید خانه آشکار نمی‌سازند.

پیش قدم باشید: همیشه مشاوران املاک هستند که باید گام نخست را بردارند زیرا خریداران عمدتا در جایگاه چالش برانگیزی هستند که به راحتی هم نمی‌توانند از یک ملک بازدید کنند. در این زمینه یک مشاور املاک باهوش باید بتواند به صورت فعالانه نگرانی و ترس‌های خریداران و فروشندگانی را که به او مراجعه می‌کنند در طی فرایند یک معامله رفع کند تا پس از انجام آن پشیمانی برای هر دو طرف ایجاد نشود.

 

مطالب مرتبط

حسابداری حقوق و مزایا در آژانس املاک چیست و چه کاربردی دارد؟

  در برخی از آژانس‌ها مدیران بنگاه‌های معاملات ملکی در نقش کارفرما بوده و مشاوران املاک هم در نقش کارمند هستند. به همین دلیل هم […]

حسابداری هزینه در املاک چیست و چگونه باید آن را مدیریت کنیم؟

  حسابداری هزینه در املاک همان سنجش عملکرد مالی یک بنگاه یا آژانس معاملات ملکی است که کمک می‌کند از ضررهای احتمالی جلوگیری کند. همه […]

با چالش‌ها و بحران‌های حقوقی آژانس املاک تا چه حد آشنا هستید؟

  در هر شرکت، موسسه، آژانس املاک یا مجموعه‌ای که در حوزه تجاری فعالیت می‌کند، مجموعه‌ای از بحران‌های حقوقی آژانس املاک و غیرحقوقی وجود دارد […]

نکات مهمی که پیش از راه اندازی شعبه جدید مشاور املاک باید به آنها توجه کنید

  مدیران املاک برای راه اندازی شعبه جدید مشاور املاک خود باید نکاتی را مورد بررسی قرار دهند که در ارتباط با آنها اطلاعات خوبی […]

ارزش سازمانی در آژانس‌های حرفه‌ای املاک به چه صورت است؟

  برای آنکه همه کارمندان آژانس املاک در جهت اهداف آن آژانس کار کنند نیاز است تا ارزش سازمانی شفافی در این سازمان وجود داشته […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *