Uncategorized

حسابداری هزینه در املاک چیست و چگونه باید آن را مدیریت کنیم؟

حسابداری هزینه در املاک

 

حسابداری هزینه در املاک همان سنجش عملکرد مالی یک بنگاه یا آژانس معاملات ملکی است که کمک می‌کند از ضررهای احتمالی جلوگیری کند. همه آژانس‌های املاک برای رسیدن به درآمد و سود باید هزینه‌هایی را بپردازند. این هزینه‌ها شامل حقوق، اجارهٔ آژانس، آب و برق و تلفن مصرفی، استهلاک اموال، جرایم مالیاتی و… می‌شود که مدیران آژانس‌ها باید آنها را پرداخت کنند.

زمانی که این هزینه‌ها پرداخت شود درآمد مناسبی برای آژانس و به دنبال آن سودی منطقی به دست خواهد آمد. مجموع هزینه‌ها در یک آژانس به اندازه‌ای اهمیت دارد که یکی از سرفصل‌های حسابداری مربوط به این موضوع است.

بنابراین مدیران بنگاه‌های تجاری اعم از آژانس‌های املاک و مستغلات باید همواره حواسشان به حسابداری هزینه در املاک باشد تا در آخر یک ماه کاری هزینه از درآمد بیشتر نشود تا ضرر کنند. در ادامه این مقاله بیشتر به موضوع حسابداری هزینه‌ها در املاک می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

حسابداری هزینه در املاک در املاک چیست؟

در علم حسابداری به نرخ کالا و خدماتی که در یک بنگاه تجاری برای کسب درآمد و سوددهی به مصرف می‌رسد؛ هزینه می‌گویند. این هزینه‌ها شامل حقوق، استهلاک، قبض آب و برق و غیره است که باید در طول ماه‌ها و سال‌ها محاسبه گردد.

درواقع هزینه یک حساب موقت است و به صورت بدهکار حساب می‌شود. در این حساب هزینه‌هایی با ماهیت عینی و غیر عینی قرار می‌گیرند. برای مثال در یک آژانس، حسابدار شما باید هزینه‌هایی مانند آب، برق، حقوق کارمندان و غیره را در این حساب قرار دهد و هزینه‌هایی مانند تبلیغات و بازاریابی و استهلاک را هم که نمونه عینی ندارند محاسبه کند.

درواقع حسابداری هزینه در املاک همان سنجش عملکرد مالی یک بنگاه یا آژانس معاملات ملکی است که کمک می‌کند از ضررهای احتمالی جلوگیری کند.

در این نوع از حسابداری هزینه در املاک به صورت جدا محاسبه می‌شوند و بعد از محاسبه آنها خروجی و ورودی با هم مقایسه می‌شوند که با این کار کنترل هزینه‌ها راحت‌تر انجام می‌شود. درواقع هدف از محاسبه هزینه‌ها آن است که از ایجاد هزینه‌های مازاد جلوگیری شود و یا هزینه‌های قبلی ثابت نگه داشته شود.

در این حسابداری هزینه‌های ثابت و متغیر مشخص می‌شود و به دنبال آن سود آوری و ضرر هم مشخص خواهد شد. اگر حسابداری هزینه در بنگاه‌های تجاری در نظر گرفته نشود؛ هزینه‌ها کنترل نشده باقی می‌ماند و به این ترتیب روز به روز این هزینه‌ها بیشتر خواهد شد و بنگاه تجاری به ضرر خواهد رسید.

برای مثال اگر در یک بنگاه املاک مدیر آن به خوبی نتواند پول وارد شده را مدیریت کرده و صرف خدمات کند در آخر هر ماه دچار ضرر خواهد شد. به همین دلیل هم بهتر است تمامی هزینه‌ها با جزئیات نوشته شده و محاسبه شود تا از هزینه‌های بی‌رویه جلوگیری شود. بهتر است مدیران آژانس‌ها قبل از شروع سال برآورد خوبی از هزینه‌های سال پیش رو داشته باشند تا بتوانند بودجه دقیقی برای آژانس خود در نظر بگیرند و با هزینه‌ها و ضررهای مالی در آخر سال غافلگیر نشوند.

 

 

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

هزینه‌ها در بنگاه‌های تجاری کدام است؟

در هر بنگاه اقتصادی و تجاری با توجه به ماهیت آن بنگاه و نوع فعالیت‌ها، باید حسابداری هزینه انجام شود. حسابداری هزینه در املاک شامل مجموع مخارج عینی و غیر عینی هستند و بر همین اساس هم آنها در طبقه‌ بندی‌های مختلفی به شرح زیر قرار می‌گیرند:

  • هزینه‌های عمومی و اداری برای مثال هزینه قبوض، پست، حقوق، پذیرایی و غیره.
  • هزینه‌های توزیع و فروش اعم از انبارداری، تبلیغات، بازاریابی و حمل ‌و نقل.
  • هزینه‌های مالی شامل اقساط بانکی، جرایم مالیاتی، مشاوره‌های مالی، حسابداری و حسابرسی.
  • هزینه‌های استهلاک اموال از جمله تمامی هزینه‌های مربوط به استهلاک وسایل مورد استفاده در بنگاه تجاری اعم از خودرو، ساختمان و اسباب و اثاثیه.

حسابداری هزینه دقیقا چه کاری انجام می‌دهد؟

در هر بنگاه اقتصادی و تجاری اعم از املاک و غیره حسابداری هزینه داده‌ها و اطلاعاتی را مورد بررسی قرار می‌دهد که در آن هزینه‌های ثابت و متغیر مشخص می‌شود. در اینجا بعد از بررسی هزینه‌ها، باید بخش سود آور و ضرر ده یک بنگاه اقتصادی مشخص شود.

بنابراین حسابداری هزینه در املاک باید برآورد دقیقی از بودجه در طول سال انجام دهد تا هزینه‌هایی بی‌برنامه در طی سال به وجود نیاید و مجموعه دچار شوک نگردد. مدیر بخش حسابداری یک بنگاه اقتصادی وظیفه دارد تا به صورت ماهانه گزارش هزینه‌ها را به مدیر خود ارائه دهد و مدیر هم موظف است تا جایی که امکان دارد؛ هزینه‌ها را کاهش دهد تا ضررهای بنگاه کمتر شود.

البته باید دقت داشته باشید که ضررهای مالی یک بنگاه اقتصادی معمولا صفر نمی‌شود و مدیر بخش حسابداری هزینه باید دقت لازم را در تهیه گزارش‌ها داشته باشد زیرا تمامی تصمیم گیری‌ها بر اساس این گزارش‌های مالی انجام می‌گیرد.

 

حسابداری هزینه در املاک

 

 در همین رابطه بخوانید:

 

نتیجه گیری

  • حسابداری هزینه در املاک همان سنجش عملکرد مالی یک بنگاه یا آژانس معاملات ملکی است که کمک می‌کند از ضررهای احتمالی جلوگیری کند.
  • همه آژانس‌های املاک برای رسیدن به درآمد و سود باید هزینه‌هایی را بپردازند. این هزینه‌ها شامل حقوق، اجارهٔ آژانس، آب و برق و تلفن مصرفی، استهلاک اموال، جرایم مالیاتی و… می‌شود که مدیران آژانس‌ها باید آنها را پرداخت کنند.
  • در علم حسابداری به نرخ کالا و خدماتی که در یک بنگاه تجاری برای کسب درآمد و سوددهی به مصرف می‌رسد؛ هزینه می‌گویند. این هزینه‌ها شامل حقوق، استهلاک، قبض آب و برق و غیره است که باید در طول ماه‌ها و سال‌ها محاسبه گردد.
  • اگر حسابداری هزینه در بنگاه‌های تجاری در نظر گرفته نشود؛ هزینه‌ها کنترل نشده باقی می‌ماند و به این ترتیب روز به روز این هزینه‌ها بیشتر خواهد شد و بنگاه تجاری به ضرر خواهد رسید.
  • در هر بنگاه اقتصادی و تجاری با توجه به ماهیت آن بنگاه و نوع فعالیت‌ها، باید حسابداری هزینه انجام شود. هزینه‌های هر بنگاه شامل مجموع مخارج عینی و غیر عینی هستند.
  • مدیر بخش حسابداری یک بنگاه اقتصادی وظیفه دارد تا به صورت ماهانه گزارش هزینه‌ها را به مدیر خود ارائه دهد و مدیر هم موظف است تا جایی که امکان دارد؛ هزینه‌ها را کاهش دهد تا ضررهای بنگاه کمتر شود. البته باید دقت داشته باشید که ضررهای مالی یک بنگاه اقتصادی معمولا صفر نمی‌شود.

 

مطالب مرتبط

حسابداری حقوق و مزایا در آژانس املاک چیست و چه کاربردی دارد؟

  در برخی از آژانس‌ها مدیران بنگاه‌های معاملات ملکی در نقش کارفرما بوده و مشاوران املاک هم در نقش کارمند هستند. به همین دلیل هم […]

چه ابزارهایی مناسب حسابداری در املاک است؟

  حسابداری یکی از اموری است که در هر شغل و زمینه‌ای وجود دارد و برای بررسی درست آن باید برنامه ریزی صحیحی وجود داشته […]

چگونه می‌توانیم از کلاهبرداری املاک جلوگیری کنیم؟

  در گذشته کار املاک راحت‌تر از امروز بود زیرا بسیاری از افراد نسبت به یکدیگر شناخت داشتتند و این موضوع موجب ایجاد اعتماد میان […]

سرمایه‌گذاری در املاک چه تاثیری بر موفقیت آژانس خواهد گذاشت؟

  همه افرادی که در حوزه املاک حضور دارند به دنبال افزایش بازدهی و توان اقتصادی آژانس خود هستند. یکی از راه‌های افزایش توان اقتصادی […]

نیازهای خریداران خانه وقتی پدر و مادر می‌شوند تغییر می‌کند

  وقتی نوبت به خرید خانه می‌رسد، بچه‌ها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند و نیازهای خریداران خانه وقتی پدر و مادر می‌شوند تغییر می‌کند. […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *